Psykologmottagning i Uppsala

Vi på KBT i Utveckling har mottagning i centrala Uppsala, där vi tar emot vuxna och i vissa fall ungdomar. Vi tar också gärna emot par!

Vi arbetar med psykoterapi. Vi erbjuder även rådgivning, konsultation samt kris- och stödsamtal. Oftast arbetar vi med enskilda samtal men vi har också möjlighet till gruppbehandling. Det kan gälla olika emotionella svårigheter och enligt en modell som heter Unified protocol. När det gäller IBS (stressmage) utgår vi från en manualbaserad behandling. Ta gärna kontakt för mer information!

Det finns flera sätt att komma till oss. Du kan tex komma på remiss från Ditt landsting. Från hösten 2011 har landstinget i Uppsala län upphandlat privata psykoterapeuter i ett avtal enligt Vårdvalsprincip. Patienten ska därmed ha större inflytande över sitt val av psykoterapeut. Det kan finnas möjlighet att komma med remiss enligt utomlänsavtalet.

** Om Du vill läsa mer** se:
http://www.1177.se/Uppsala-lan/Hitta-vard/Uppsala/#showmapview/hvq=psyko...
för mer information.

Vi är också anlitade av privata vårdgivare, arbetsgivare och företagshälsovård. I vissa fall finns möjlighet till samtal via försäkringar.

Självklart kan Du också komma helt privat!

Välkommen att ta kontakt!

Vår gemensamma telefon är 018-12 99 00. Under vardagar och på kontorstid svarar vi så ofta vi kan, tala annars in ett meddelande så ringer vi upp. Det går också bra att kontakta någon av oss tre direkt, våra mailadresser hittar Du under fliken "Om oss".
Under tiden juli-halva augusti är mottagningen stängd.

Anita Olsson: 018-12 99 00
Solveig Johansson Bohman: 018-12 99 00
Åsa Boman: 018-12 99 00

Samtliga medarbetare på KBT i Utveckling är legitimerade psykologer, psykoterapeuter, Anita också utbildad handledare. Klicka på respektive titel för att läsa om vad den innebär.